Aanbevolen
euroDL Nieuwsbrief
Top-aanbiedingen, exclusieve kortingcodes en het nieuwste product info!

* E-mail adres:

* Voornaam:

Achternaam:

Verzend informatie & betalen

Verzend informatie

Delivery Options

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst en betaald streven wij erna om binnen 1 werkdag over te gaan tot verzenden. Het hangt dan van de wijze van verzenden af hoe lang het duurt voor u de bestelling in huis of afhaalpoint heeft. Met PostNL kunt u rekenen op 1 tot 2 werkdagen na betalen, met UPS Access Point (Kiala) 4-5 werkdagen na betalen, met DHL4You 3-4 werkdagen na betalen.

De standaard verzendkosten zijn EUR 6,95. Dit tarief geld voor een verzending binnen Nederland met Post NL, UPS Access Point of DHL. Wij kunnen voor dit tarief 2 tot 3 pakken luiers verzenden. Besteld u meer dan zullen ook de verzendkosten hoger zijn. Het systeem probeert voor u altijd de goedkoopst mogelijke verzendkosten te berekenen maar mocht u twijfelen, neem dan contact met ons op en misschien kunnen we voor u een goedkopere manier van verzenden organiseren. Wij helpen u graag verder!

Wij versturen uw bestelling met PostNL of UPS of DHL4You binnen gemiddeld 1 werkdag nadat uw betaling is binnen gekomen. In het uitzonderlijke geval dat uw bestelling niet direct uit voorraad geleverd kan worden, wordt u onmiddelijk over de verwachte levertijd geinformeerd, waarna u in de gelegenheid bent uw bestelling te wijzigen of te annuleren. De meeste voorkomende reden van vertraging is een vertraging in de betalingsontvangst. Mocht u ervoor gekozen hebben niet via PayPal betaald te hebben, maar via eCheck, dan kan de binnenkomst van uw betaling 10 werkdagen duren.

Mocht u de status van uw bestelling bij ons willen verifiëren, dan kunt u een email sturen naar: sales@eurodl.nl of SMS +31 (0)623 753 993.

Als uw order wordt niet bezorgt kan worden of niet opgehaald wordt bij een PostNL afhaalpunt, DHL Servicepoint of een UPS Access Point, zullen wij u contacten met het emailadres dat bij ons bekend is. Onthoud dat UPS Access Point de pakketten voor maximaal 14 dagen bewaren. Met DHL Servicepoint is het 7 dagen en met PostNL 3 weken. We kunnen de order opnieuw versturen maar zullen hiervoor extra kosten in rekening brengen denk hierbij aan de verzendkosten. Ook het inpakken van uw order in een nieuwe doos zullen wij berekenen, hiervoor vragen wij 2,50 en zullen wij 7 euro administratiekosten berekenen. Als het pakket teruggestuurd is vanwege een probleem bij de postorganisatie, welke zij accepteren, dan zullen wij natuurlijk de claim bij de verzendorganisatie leggen. Wanneer je niet reageert wanneer we je gecontact hebben binnen een redelijke termijn dan zal de order terug gaan naar onze voorraad en wachten we jouw instructies af.

Zelden kunnen we een alternatieve verzendmethode kiezen, zonder extra kosten, van de door u gekozen verzendmethode waar leveringbedrijven hebben vertragingen, storingen of andere logistieke problemen. Maar we altijd leveren aan een nabijgelegen afhaalpunt als u hebt ophalen gekozen, of om uw huis of ander afleveradres als dat uw opgegeven optie.

Wij versturen al onze producten in neutrale kartonnen verpakking met geen vermelding aan de buitenkant van de inhoud. Voor extra discretie en veiligheid kunnen wij de doos in sterke zwarte plastic rekfolie verpakken. Het is een optie voor €2,95 bij de checkout.

 

Betalen opties

Nederland

Ideal, PayPal rekening, Visa, Mastercard & Amex met PayPal, Overboeking, Overboeking met Sofort, Contant in magazijn. Je bestelling wordt verzonden zodra de betaling is ontvangen en verwerkt.

 

België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Polen, Italië, Spanje, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk :

PayPal rekening, Visa, Mastercard & Amex met PayPal, Overboeking, Overboeking met Sofort, Mister Cash (slechts België) met Sisow. Je bestelling wordt verzonden zodra de betaling is ontvangen en verwerkt.

 

Andere landen :

PayPal rekening, Visa, Mastercard & Amex met PayPal, Overboeking. Je bestelling wordt verzonden zodra de betaling is ontvangen en verwerkt.

 

 

 

 

Out Europe BV © 2024 | +31 (0)23 844 4738