euroDL Nieuwsbrief
Top-aanbiedingen, exclusieve kortingcodes en het nieuwste product info!

* E-mail adres:

* Voornaam:

Achternaam:

NorthShore Megamax Tie-dye

NorthShore Megamax Tie-dye
NorthShore Megamax Tie-dye NorthShore Megamax Tie-dye
Leverancier: NorthShore
Product code: NorthShore Megamax Tie-dye
Spaarpunten: 20
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Prijs: €23,70
Prijs in spaarpunten: 245

Beschikbare opties:


* Maat:

Aantal:     - of -   Verlanglijst
Vergelijken

Met een hoog absorptievermogen en een snelle vochtafvoerende kern, zijn NorthShore MEGAMAX Slips het totaalpakket als het gaat om bescherming tot 12 uren! De extra grote absorberende kern is het meest absorberend bij NorthShore en is te vergelijken met een ISO max absorptievermogen van 6500 ml. De extra grote kern zorgt ook voor een uitstekende bedekking aan de voor- en achterkant, zelfs voor die rusteloze slaper. Hoge opstaande lekbeschermers, beenmanchetten en taillebandelastieken beschermen tegen lekken vanuit de beenopeningen en rond de taille.

De gladde buitenkant van polyplastic is sterk en duurzaam om doorzakken en geuren te weerstaan, zelfs bij maximale capaciteit. Grote, stevige tape-tabs kunnen opnieuw worden vastgemaakt met een volledige landingszone om de tabs stevig op hun plaats te houden. Verbeterde maatvoering zorgt voor een betere pasvorm en lekbescherming voor mensen met meer unieke lichaamsvormen.

  •    Enorm absorptievermogen en vochtafvoerend vermogen - Bespaar geld, verminder veranderingen en de behoefte aan boosters.
  •    Hersluitbare tabs met volledige landingszone - Grote, stevige, hersluitbare tape tabs met volledige landingszone om stevig te blijven bij volledige capaciteit.
  •    Verbeterde maatvoering en comfort - Unieke slips met de juiste maat passen beter en voorkomen lekken voor een breder scala aan lichaamsvormen. Sterke elastische tailleband voor en achter.
  •    Extra brede, extra lange absorberende kern - Maximale dekking voor en achter dag en nacht, zelfs voor onrustige slapers.
  •    Gladde en sterke achterplaat - Gladde plastic waterdichte buitenkant is bestand tegen doorzakken en geuren, zelfs bij volledige capaciteit.

Maten: Medium 81-112cm  Large 107-137 cm

Reageren

* Uw naam:


Uw e-mail adres:


* Uw recensie: Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!

* Waardering: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Out Europe BV © 2023 | +31 (0)23 844 4738